Klubnyheder

W1siziisijiwmjevmdyvmduvmxjqztbweg93zf9xrujgqu5bveldqkfotkvsuehtlnbuzyjdxq?sha=a10087028802a135

Jubel hos Solrød Comets

7. juni 2021, 15.02
Den nye opstregning i Munken

Solrød Kommune imødekommer et stort ønske fra basketklubben Solrød Comets.

Gulvet i sportshallen på Munkekærskolen bliver nu udskiftet. En del af kommunens meget aktive Covid-19 indsats, er hurtigt at fremrykke vigtige investeringer i kommunens faciliteter.

 

- Det er et stort ønske, kommunen efterkommer, udtaler Solrød Comets formand Henrik Sandberg. Solrød Comets er en stor basketklub og har dygtigt udvidet medlemstallet de seneste år. Klubbens spillere har også været så skarpe, at flere hold er rykket fra Grand Prix serien, til Mesterrækken.

Underlaget er meget vigtigt, når man skal udvikle sin teknik og stræber efter netop DET, der gør at holdet kan spille i de bedste rækker.

 

Gulvet i Munkekærskolen sportshal er ”godt brugt”. Mange års brug, har slidt på gulvets underlag, på opstregningen og i dag bruges hallen også anderledes, end da den blev bygget.

Henrik Sandberg nævner også at klubben naturligvis gerne vil sætte de bedste rammer, når der afholdes stævne i hallen.

Så, det var en meget glad bestyrelse og trænerstab, der modtog den gode nyhed om Byrådets hurtige beslutning om at igangsætte den store investering.

 

Det nye gulv opbygges professionelt, til boldspil. Håndværkerne bryder det gamle gulv op, - helt ned til strøerne. Og så bygges gulvet op, så løb, dribling og skud bliver en helt ny oplevelse. Det er en stor opgave, og hallen forventes at åbne for første basketkamp 1. september.

 

Henrik Sandberg stråler, når han fortæller om de boldoplevelser, basketspillerne får efter sommeren.

At hallen er lukket, betyder ikke at Solrød Comets er Covid-19 lukket.

Allerede den 18. maj starter sommertræningen, - naturligvis efter de nye retningslinier.

- Vi er desperate efter at komme i gang. Basket er en holdsport. Det handler om teamet, samspillet og vi vægter det sociale meget tungt, som klub. Det ER altså svært, nå man kun må spille med egen bold, - uden at være sammen, udtaler Henrik Sandberg med et skævt smil.

W1siziisijiwmtkvmdivmdevotaxzhb5nwjsyv9yc3pfmtywedywmc5wbmcixv0?sha=d04362778e1bbd11