Klubnyheder

W1siziisijiwmtkvmdivmdgvnxn6enbwnhpwy19yc3pfnzi4edkwx2jhbm5lcl9izw56aw5rb3j0x2vsx29nx21vymlslnbuzyjdxq?sha=be6c34a980f92411

Stadig plads på Basketskolen 2020

20. juli 2020, 10.40
Forside Basketskole
Invitation til Basketskolen 2020

Den 3. august til den 7. august kører Basketskolen for 21. gang. Og i år er der utrolig stor tilslutning fra hele Sjælland.

Der har virkelig været stor tilslutning til Basketskolen i år - om dette skyldes corona eller at de unge bare gerne vil i gang med at udfolde sig vides ikke.

I år er det 21. år i træk, at Basketsskolen kører, og som skrevet tidligere har tilslutningen virkelig været stor - omkring hundrede unge vil deltage i skolen. Derfor er hele Solrød Comets trænerstab tilkaldt til at hjælpe de unge i gang med den kommende sæson. Noget skolen altid har været et godt afsæt til.

I år har skolen fået hjælp fra Køge Bugt Basket til at finde trænere. Dette betyder, at et af Danmarks største baskettalenter vil prøve at få tid til at kigge forbi skolen, inden hun skal tilbage til Århus – der er selvfølgelig tale om Alberte Rimdal.

Udover Alberte vil den tidligere Iranske Landsholdsspiller Saman Veisi være på skolen, da han skal hjælpe alle trænerne med hans viden om basketball. Saman har i sin tid som udøvende spiller været med til to VM, hvor han blandt andet har spillet mod USA. Her har han spillet mod store stjerner som Russel Westbrook.

Saman har, udover at være et af hovednavnene på årets basketskole, også skrevet trænerkontrakt med Solrød Comets, hvor han skal være head coach for klubbens meget talentfulde U17 herrehold.

Samtidig skal Saman også være individuel træner for klubbens spillere, der deltager i Masterclass. Masterclass er et tilbud til alle de unge spillere, der ønsker at prøve kræfter med ungdoms landsholdsprogrammet.

Basketskolen er en sjov måde at bruge en uge af sommerferien på, hvor mange nye venskaber opstår. Skolen er en god måde at lære en af de største sportsgrene, der spilles i hele verden.

 

Skolen er for børn og unge der er fra 2004 til 2012. Skolen er delt op i tre niveauer; mini, ungdom og elite.

På mini niveauet vil træningen lægge vægt på de grundlæggende færdigheder samt selvfølgelig en hel masse kampe og sjove konkurrencer. På ungdomsniveauet vil skolen bestræbe sig på at udvikle dit personlige spil samt udbygge din forståelse for spillet. På eliteniveauet vil træningen være for dig, som har brug for at blive klar til den kommende sæson og skal have pudset teknikken af. Udover en basis opstart vil vi her arbejde med dine individuelle færdigheder.

Masser af engagerede trænere vil gøre det til fem lærerige dage. Skolen vil helt klart gøre dig til en bedre basketball-spiller.

 

Hvis man aldrig har spillet basketball før, giver skolen alletiders opstartsgrundlag, så man vil være klar til at spille basket i den nye sæson. Hvis dette har din interesse, er der stadigvæk ledige pladser. 


Tilmelding kan ske på www.solrodcomets.dk eller www.dgi.dk

W1siziisijiwmtkvmdivmdevotaxzhb5nwjsyv9yc3pfmtywedywmc5wbmcixv0?sha=d04362778e1bbd11