Klubnyheder

W1siziisijiwmjevmdyvmduvmxjqztbweg93zf9xrujgqu5bveldqkfotkvsuehtlnbuzyjdxq?sha=a10087028802a135

Comets søger trænere

11. april 2022, 12.45
Sam coacher


Er du vores nye basket coach og inspirator i Solrød Comets?


Vores klub er i vækst, og søger derfor nye trænere, både til drenge og pigehold. Da vi skifter hold den 1. maj er vi i gang med at finde nye trænere og ass. trænere til alle vores hold.


Vores hold træner 2-3 gange om ugen og der er kampe både i Mesterrækken og Grand Prix. 


Hvis du har mulighed for at træne flere hold, er det også en mulighed.


Vi har forskellige fokusområder, som tiltrækning af unge medlemmer, udvikling af gode trænere, samarbejde på tværs af holdene, inddragelse af holdledere og andre frivillige samt særlige projekter omkring bl.a. SFO basket, Piger i Basket m.m.


Dygtige og inspirerende trænere en helt afgørende forudsætning for os. Vi håber derfor at høre fra dig, hvis du kan genkende dig selv i dette:


Du er drevet af engagement og den personlige glæde ved at udvikle og inspirere unge mennesker inden for basket

Du er åben og positiv - en rollemodel med smittende energiniveau.


Du har lysten til at bidrage med idéer og udvikling på tværs – af spillerne, holdene, dine træner kolleger, vores klub – og dig selv

Interesse i at indgå i et godt samspil med frivillige og forældre. Erfaring med eller interesse i Aldersrelateret Træning, SMART basket og talentudvikling.


Det er en fordel hvis du har deltaget i formelle basket træner kurser – eller alternativt kurser og erfaring fra andre roller med træning og udvikling af unge.


Mangler du de formelle kurser, men kan genkende alt andet, så kontakt os eventuelt og lad os tage en snak om mulighederne.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ”tippe” andre gode coach-emner du kender! Vær opmærksom på at en ren børneattest er et naturligt krav.


Kontakt: Henrik Sandberg 61 68 09 91 

Ansøgninger sendes til info@solrodcomets.dk

Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdivmdevotaxzhb5nwjsyv9yc3pfmtywedywmc5wbmcixv0?sha=d04362778e1bbd11