Klubnyheder

W1siziisijiwmjevmdyvmduvmxjqztbweg93zf9xrujgqu5bveldqkfotkvsuehtlnbuzyjdxq?sha=a10087028802a135

Amager Mini Cup 2017

11. maj 2017, 15.01

Vi lagde ud fredag aften med at møde BMS i puljespillet hvor vi ialt var 4 hold. De 2 bedste kvalificerer sig til gruppespil A og de 2 nederste skal i gruppespil B.


Coach Max lagde strategien og det skulle vise sig at blive en tæt affære, dog var Solrød Comets konstant i front og vandt fortjent 34-28.

Pigerne kunne tage hjem og sove før de næste morgen 9.30 skulle spille mod hjemmeholdet BK Amager.

I denne kamp, hvor Coach Henrik afløste Coach Max, var der til gengæld klasseforskel og pigerne blev fra start dækket ultra tæt op og pigerne formåede desværre aldrig at score på andet end straffekast.
Kampen endte 33-7 i Amagers favør.

Sidste puljekamp skulle spilles 6 timer senere mod det Italienske islæt i puljen Academy Basket Fidenza.

Sagen var klar; Kampen skulle vindes for at tage 2.pladen og dermed sikre sig en plads i Slutspil A.

Det skulle vise sig at blive en meget tæt kamp hvor pigerne desværre brændte på mange af sine skud i starten. Fidenza var det meste af kampen foran før vi i sidste halvdel af anden halvleg viste en fantastisk kampgejst og pigerne satte nogle vigtige point og kunne endegyldigt trække sig sejrrigt ud af kampen med 30-21.

Det betød at vi skulle spille 1/8 dels finale samme aften kl.18.30 imod SISU. Nu var det knald eller fald.

Fra start af var det tydeligt af pigerne var dødtrætte efter en lang turnering. Og med kun 7 spillere imod deres 10 var der allerede fra start dårlige odds.

Pigerne var dog også konstant bagud men til et hold vi helt sikkert kunne have vundet over hvilket som helst anden dag. Til historien hørte også at vi brændte 11 straffekast og da kampen sluttede stod der 28-18 på tavlen.
Altså kunne pigerne i princippet havde vundet med en pind hvis alle straffekast havde siddet der.
Så et lidt ærgerligt nederlag men forståeligt efter en lang turnering.

Pigerne tog trætte hjem og kunne være stolte af at komme i slutspil A og dermed være blandt de 10 bedste hold i turnering.

W1siziisijiwmtkvmdivmdevotaxzhb5nwjsyv9yc3pfmtywedywmc5wbmcixv0?sha=d04362778e1bbd11